Lediga jobb

Från Stan Byggnads söker en involverande och lösningsorienterad Arbetsledare med erfarenhet av betong- och anläggningsarbete.

Arbetsbeskrivning
Från Stan Byggnads har ca 70 anställda och en omsättning på ca 140 miljoner SEK. Verksamheten omfattar betong- och anläggningsarbete.

Om tjänsten
Från Stan Byggnads söker en involverande och lösningsorienterad Arbetsledare med erfarenhet av betong- och anläggningsarbete.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du på daglig basis att leda och planera arbetet i projektet samt ansvara för att tidsplaner och ekonomiska mål följs upp. I ett nära och involverande samarbete med yrkesarbetarna ser du som arbetsledare till att alla medarbetare har rätt förutsättningar för en god hälsa, arbetsmiljö och säkerhet i projektet. I rollen ingår en del administrativt arbete i form av dokumentering samt ansvar för att kommunikation av resursbehov genomförs på ett bra och tydligt sätt. En viktig uppgift som tillfaller arbetsledarrollen är att leda, motivera och stötta arbetslaget till ett säkert och tidseffektivt arbetssätt samt ge förutsättningar för ett sådant arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med bakgrund som anläggningsingenjör eller flera års erfarenhet som yrkesarbetare inom betong- och armeringsarbeten. Det är önskvärt att du har en stor materialkännedom inom bygg- och anläggningsverksamheten och drivs av att lösa tekniska utmaningar i projektet. Du behöver kunna läsa och förstå bygghandlingar i såväl textform som i ritningsform samt besitta förmågan att se till helheten och slutprodukten genom hela byggprocessen. Vi ser gärna att du har en god datorvana och är trygg med att arbeta i program som Excel och Word. Det är önskvärt att du som sökande besitter certifiering i Betong Klass 2 eller Betong Klass 1.

Personliga egenskaper
Då arbetslaget är i behov av att inköp levereras och att de planerade aktiviteterna genomförs i tid söker vi en strukturerad person med god förmåga att planera och agera. Ett väl förberett arbete vad gäller arbetsmetod och planering ger bättre förutsättningar att uppnå goda resultat. Då det stundtals tillkommer flera uppgifter och utmaningar på kort tid att hantera i projektet är förmågan att arbeta lugnt och metodiskt en egenskap vi värdesätter högt. Vi tror att man trivs som bäst i rollen om man uppskattar att arbeta i team, är lyhörd för nya idéer och drivs av att arbeta målinriktat och lösningsorienterat.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Låter detta intressant så tveka inte på att höra av dig med ett CV och ett personligtbrev till goran.ghafor@franstan.se